Acties


50% korting op uw 2e paar.

Bij aanschaf van een bril, (multifocale bril of beeldschermbril of zonnebril of vertebril) krijg je van ons 50% korting op het 2de paar glazen. Kom langs voor meer informatie.

COMING SOON: Gucci eyewear & YSL eyewear

Wij verwachten binnenkort de collecties van Gucci en YSL in huis te hebben. Deze prachtige collectie bestaat uit correctie en zonnebrillen. Houd onze social media pagina`s in de gaten!

Ray-Ban Montuur + glazen v.a. € 199

Een Ray-Ban montuur incl. enkelvoudige ontspiegelde en kraswerende glazen.

Complete bril actie € 179

Een bril hoeft niet duur te zijn dat bewijzen we met deze actie. Een complete bril met extra dunne glazen en ontspiegeling voor maar € 179! Grote keuze uit allerlei monturen.

Beeldschermbril

Comfortabel werken achter een beeldscherm kun je met een beeldschermbril die precies op jouw kijkgedrag is afgestemd. Je kunt tijdens onze Thuiswerkweken bij ons langskomen voor een gratis digitale kijkanalyse én profiteert van onze actie: een complete beeldschermbril al vanaf €299!

Daglenzen

Daglenzen zijn ideaal voor het sporten of op vakantie. We hebben al daglenzen vanaf € 16,95 voor 30 stuks.

Zonnebrillenactie

Eén glas cadeau bij aanschaf van een zonnebril op sterkte. Kijkt u al uit naar de zomer? Onze nieuwe zonnebrillencollectie is binnen, en u krijgt één glas cadeau als u een zonnebril op sterkte aanschaft.

New Arrivals

Toe aan een nieuwe look of gewoon aan een nieuw montuur? Wij speuren jaarlijks de grote modebeurzen voor u af, op zoek naar de mooiste monturen. Vanuit Parijs of Milaan, rechtstreeks naar onze winkel. Bent u ook benieuwd naar de nieuwste modellen in onze winkel? De New Arrivals zijn duidelijk bij ons aangegeven en worden regelmatig vernieuwd!

Te veel mooie brillen om te kiezen? Wij kunnen u perfect adviseren welk montuur het beste bij uw gezicht past. We geven u graag uitgebreid (stijl)advies. Bent u ook benieuwd naar de mooiste, nieuwste en hipste monturen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel!

Maak nu uw vrijblijvende afspraak

Laat uw ogen testen en ontvang vrijblijvend (stijl)advies. Twijfelt u over uw gehoor? Maak dan een afspraak met onze HoorPartners audicien.