Acties

Giftcard

Bij Kyckoord zijn we erg blij met u als klant. Daarom ontvangt u, bij aankoop van een complete bril, een Giftcard ter waarde van 50 euro, om u te bedanken voor de aankoop .

Deze Giftcard kunt u bij ons inwisselen tijdens de aanschaf van een nieuwe bril. Uiteraard is deze ook overdraagbaar aan vrienden of familie. De Giftcard is niet te gebruiken in combinatie met andere acties.

Vraag naar de voorwaarden.


New Arrivals

Toe aan een nieuwe look of gewoon aan een nieuw montuur? Wij speuren jaarlijks de grote modebeurzen voor u af, op zoek naar de mooiste monturen. Vanuit Parijs of Milaan, rechtstreeks naar onze winkel. Bent u ook benieuwd naar de nieuwste modellen in onze winkel? De New Arrivals zijn duidelijk bij ons aangegeven en worden regelmatig vernieuwd!

Te veel mooie brillen om te kiezen? Wij kunnen u perfect adviseren welk montuur het beste bij uw gezicht past. We geven u graag uitgebreid (stijl)advies. Bent u ook benieuwd naar de mooiste, nieuwste en hipste monturen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel!

Maak nu uw vrijblijvende afspraak

Laat uw ogen testen en ontvang vrijblijvend (stijl)advies. Twijfelt u over uw gehoor? Maak dan een afspraak met onze HoorPartners audicien.