Over ons

Dit zijn wij!

Kyckoord in Berkel-Enschot is een veelzijdig optiek en audicien bedrijf die op een toonaangevende en onderscheidende manier oogzorg en hoorzorg levert binnen de regio.

Iedere klant krijgt bij ons professionele aandacht en ontvangt de hoogst mogelijke service. Door ons continu vernieuwende assortiment zijn wij de winkel op het gebied van oogmode.

Het team van Kyckoord staat voor u klaar! Wij zijn opticien, stijladviseur, audicien en contactlensspecialist. Naast een goed opgeleid team, zijn we vooral ook een heel gezellig team. We doen ons werk met enthousiasme en passie. Daarnaast staan we altijd open om onze service en dienstverlening te optimaliseren. Kom eens langs om met ons kennis te maken!

Onze doelstelling is om mensen zo maximaal scherp en comfortabel mogelijk te laten zien en daarnaast er zo mooi mogelijk uit te laten zien. We volgen de oogmodetrends op de voet. Ons complete team beslist mee bij de inkoop van onze monturen en zonnebrillen. Dit zorgt ervoor dat u kunt kiezen uit een diverse en stijlvolle collectie.

Kom eens langs of maak een afspraak!

    Maak nu uw vrijblijvende afspraak

    Laat uw ogen testen en ontvang vrijblijvend (stijl)advies. Twijfelt u over uw gehoor? Maak dan een afspraak met onze HoorPartners audicien.