Zachte contactlenzen

De meeste contactlensdragers dragen tegenwoordig zachte contactlenzen. Zachte lenzen zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat water, dus ook traanvocht, kan opnemen. Dat materiaal wordt flexibeler en de zachte lens past zich aan naar de vorm van het oog. Doordat zachte lenzen minder bewegen dan vormvaste lenzen voelen ze direct comfortabel aan.

Zachte lenzen zijn er in diverse soorten:

  • Daglenzen
  • Weeklenzen
  • Maandlenzen
  • Halfjaarlenzen
  • Jaarlenzen

Draagt u liever geen bril? Dan kunnen contactlenzen uitkomst bieden. De meeste mensen kunnen deze zonder problemen dragen, maar dit geldt niet voor iedereen. Kyckoord beschikt over een uitgebreid en geavanceerd assortiment aan contactlenzen.

Het aanmeten van geschikte lenzen is een specialisme geworden dat voortdurend in ontwikkeling is. Onze contactlensspecialist is volledig op de hoogte van de huidige mogelijkheden en volgt trainingen en opleidingen om die kennis actueel te houden. Hij kiest voor u de juiste lenzen waardoor u een comfortabel gebruik kunt ervaren.

Onderhoud

Aandacht besteden aan het onderhoud van uw lenzen is essentieel voor langdurig draagplezier. Kyckoord informeert u hier graag over. Verder ontvangt u van ons een starthoeveelheid bijpassende vloeistoffen, leren wij u hoe u hiermee om dient te gaan en ontvangt u regelmatig een oproep om uw ogen en lenzen te laten controleren.

Nieuwsgierig?

Aan de hand van een proefdag en een aansluitende proefweek beoordelen wij samen met u of het dragen van lenzen naar wens is.

Maak nu uw vrijblijvende afspraak

Laat uw ogen testen en ontvang vrijblijvend (stijl)advies. Twijfelt u over uw gehoor? Maak dan een afspraak met onze HoorPartners audicien.