Kinderbril

Onze winkel heeft een speciale kinderbrillen afdeling, met meer dan honderd verschillende modellen. Er is dus genoeg keus voor uw zoon of dochter.

Maar niet alleen voor monturen bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor glazen. Wij werken met de nieuwste technieken waardoor onze kinderbrillen glazen extra vlak en dun geslepen worden. Daarnaast wordt de vergroting (plusglazen) en de verkleining (minglazen) van de ogen tot een minimum beperkt.

Lenzen voor kinderen

Voor kinderen zijn contactlenzen net zo veilig en comfortabel als voor volwassenen. Voor de meeste kinderen vanaf een jaar of acht zijn contactlenzen prima geschikt. Hij of zij hoeft daarvoor niet eerst naar de oogarts. Dat er gewacht moet worden met het dragen van contactlenzen, tot een kind zestien is, is inmiddels achterhaald. Belangrijk is een goede motivatie en dat het kind zorgvuldig met de contactlenzen kan omgaan en kan onderhouden.

Bij kinderen is de eerste lenskeuze zachte daglenzen. Ideaal met spelen, ravotten, sporten en zwemmen. Daglenzen worden dagelijks vervangen en zijn daardoor erg makkelijk in gebruik, zeer hygiënisch en eveneens prima geschikt tijdens sporten en onder stoffige omstandigheden.

De contactlensspecialist van Kyckoord staat voor u klaar om de contactlenzen te vinden die het best passen bij uw kind(eren). Kom gerust langs of maak een afspraak!

Kinderbrillen Groeiplan

Kyckoord is de grootste kinder­brillen­specialist in de regio. Met een keuze uit meer dan honderd modellen in alle prijsklassen kunt u altijd slagen voor uw zoon of dochter. Onze winkel heeft een speciale kinderbrillen afdeling.

Ook voor glazen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de dunste glazen die door een nieuw, speciaal proces tot 60% vlakker en dunner gemaakt kunnen worden. De vergroting (plusglazen) en verkleining (minglazen) van de ogen wordt tot een minimum beperkt. Tevens is het mogelijk om een extra dun slijpproces op de brillenglazen toe te passen.

Wij hechten grote waarde aan de bescherming van kinderogen. Iedereen in het Kyckoord Kinderbrillen Groeiplan heeft de mogelijkheid om een UV-bescherming op de glazen te krijgen, zodat kinderogen met grote pupillen beschermd worden tegen schadelijke UV-straling.

Kyckoord Kinderbrillen Groeiplan: € 8,- per maand, via automatische incasso.

Wat zijn uw voordelen?

  • De oogmeting is gratis.
  • 50% korting op het montuur.
  • 50% korting geldt op elke volgende aankoop, zoals een reserve bril, sportbril of zonnebril op sterkte.
  • 50% korting op onderdelen van het montuur bij beschadiging, binnen twee jaar na aankoopdatum.
  • 50% korting op de aankoop van glazen inclusief hardingslaag en UV-filter.
  • 50% korting bij vervanging van glazen in verband met beschadiging of verandering van sterkte.
  • Kleine reparaties gratis.
  • Onderhoud is gratis.
  • Gratis bijstellen.

Bij omschakeling van een bril naar contactlenzen kan het lidmaatschap direct worden omgezet in een contactlenzenplan.

Maak nu uw vrijblijvende afspraak

Laat uw ogen testen en ontvang vrijblijvend (stijl)advies. Twijfelt u over uw gehoor? Maak dan een afspraak met onze HoorPartners audicien.