Multifocale bril

Misschien draagt u al een bril en merkt u dat u moeite krijgt met het lezen van teksten.

Een multifocale bril kan hierbij een oplossing zijn. Multifocale glazen bieden u zicht op alle afstanden, van dichtbij tot en met veraf. De glazen bevatten verschillenden kijkzones. Deze kijkzones lopen vloeiend in elkaar over, zodat u zonder problemen kunt omschakelen van dichtbij naar veraf en andersom. In de loop der jaren zijn de glazen doorontwikkeld en zijn er steeds meer mensen die er veel gemak van hebben.

Kyckoord biedt verschillende typen multifocale glazen. Van standaard tot superieur, ieder met een eigen budget en eigen kenmerken. Hoe vloeiender de overgangen in het glas, hoe hoger uw kijkcomfort. Dit resulteert uiteraard ook in glazen van verschillende prijsklassen.

Bij het aanmeten van multifocale glazen kijken wij natuurlijk naast uw sterkte ook naar de manier waarop u kijkt. Welk oog is dominant? Bent u links- of rechtshandig? Draait u uw hoofd of bewegen vooral uw ogen wanneer u een bepaalde kant op kijkt? Zomaar een paar kenmerken waar wij als opticien op letten, om u het beste advies te geven. Bij Kyckoord werken we met de nieuwste typen glazen. Maak eens een afspraak, wij informeren u graag.

Maak nu uw vrijblijvende afspraak

Laat uw ogen testen en ontvang vrijblijvend (stijl)advies. Twijfelt u over uw gehoor? Maak dan een afspraak met onze HoorPartners audicien.