HoorPartners

StAr-gecertificeerde audicien HoorPartners

Horen en zien is (be)leven

Geluid speelt een belangrijke rol in ons leven. Het is bijvoorbeeld van invloed op onze emoties en het waarschuwt ons voor gevaar. Goed horen is dan ook even belangrijk als goed zien. Daarom zijn ook mensen met gehoorklachten en mensen die deze klachten in de toekomst willen voorkomen welkom bij Kyckoord.

Omdat wij samenwerken met de StAr-gecertificeerde audicien HoorPartners kunt u bij Kyckoord terecht voor oog én oor. Een deskundige audicien staat voor u klaar om een hoortest af te nemen en u rustig te vertellen over de verschillende technieken en mogelijkheden op het gebied van hoortoepassingen.

Wat voor oplossing het uiteindelijk ook wordt, de gespecialiseerde audicien zorgt ervoor dat het hulpmiddel op een juiste manier wordt afgemeten en ingesteld, zodat u met alle vertrouwen de deur uitgaat. Samen met u komt de specialist tot een oplossing die ervoor zorgt dat uw gehoorproblemen snel verminderen of volledig verdwijnen.

Hooroplossing op maat

Het aanmeten van een hoortoestel is altijd op maat, want elk oor is anders. Dat geldt ook voor de levensstijl. Een hoortoestel wordt dus persoonlijk voor u afgesteld. Om tot het juiste resultaat te komen, gaan we als volgt te werk:

Voorgesprek: In het voorgesprek komt het aanbod van hoortoestellen naar voren. Aspecten als onzichtbaarheid, gebruikersgemak, comfort en kosten (inclusief mogelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar) zullen we bespreken. Als er nog geen gehoortest is gedaan, doen wij deze ook in het voorgesprek.
Aanpasperiode: Na het voorgesprek kunt u uw hoortoestel (gratis) uitproberen. Wij stellen uw hoortoestel zo optimaal mogelijk in op basis van de metingen en uw persoonlijke situatie. Dit kan aangepast worden in de aanpasperiode. Bij tevredenheid over de apparatuur wordt in overleg met u de aanpasperiode afgerond en gaat u over tot aanschaf.
Nazorgtraject: U kunt altijd binnenlopen voor een onderhoudsbeurt, reiniging en reparatie.

Service en onderhoud

Een hoortoestel is voor het leven en u moet er dus zuinig op zijn. Af en toe een onderhoudsbeurt is dan ook niet misplaatst. Kyckoord heeft verschillende producten in huis waarmee u het hoortoestel kunt schoonmaken. Welk reinigingsproduct voor uw toestel geschikt is, hangt van het type hoortoestel af. Dus kom even langs om te kijken welk middel juist is. Is uw hoortoestel kapot of denkt u dat deze kapot is, dan kunt u deze bij ons laten repareren.

Maak een afspraak en kom langs!

U ziet het, ook uw oren zijn bij ons in goede handen. Wilt u uw gehoor laten testen, informatie over hoortoestellen of gehoorbescherming, maak dan een afspraak met onze audicien! De audicien is niet elke dag van de week aanwezig in de winkel, maar slechts op bepaalde tijden. U zult dan ook altijd vooraf een afspraak moeten maken, want er wordt enkel gewerkt op afspraak.

Maak nu uw vrijblijvende afspraak

Twijfelt u over uw gehoor? Maak dan een afspraak met onze HoorPartners audicien.