Computer & leesbril

We leven in een tijd die zich kenmerkt door snelle technologische veranderingen: van de iPad tot  smartphones. Deze ontwikkelingen zijn spannend en fascinerend, maar ze vragen ook om flexibiliteit en aanpassingen, zeker op het gebied van onze ogen. Steeds meer en veelal intensiever wordt er op de kortere kijkafstanden een beroep gedaan op onze ogen. Dit kan leiden tot een verkeerde lichaamshouding, nekklachten, hoofdpijn of branderige ogen. Om te voorkomen dat zulke klachten ontstaan, zijn er speciale beeldschermglazen ontwikkeld.

Beeldschermglazen zijn speciaal ontwikkeld voor korte en tussenafstand. Met deze glazen kunt u, op alle afstanden, scherper en comfortabeler zien. Daarnaast ziet u ook beter dan met bijvoorbeeld een leesbril of een bril met multifocale glazen. De gezichtsvelden van beeldschermglazen zijn zo gemaakt, dat u als drager altijd met een ontspannen hoofd- en lichaamshouding kunt zien.

Maak nu uw vrijblijvende afspraak

Laat uw ogen testen en ontvang vrijblijvend (stijl)advies. Twijfelt u over uw gehoor? Maak dan een afspraak met onze HoorPartners audicien.